Profil

/
Profil

Hundeforstand drives af Janne Vendelbo og er beliggende på en fredelig plet, langt fra naboer og veje, i trekantsområdet Køge – Ringsted – Haslev.

Adressen er:
Farendløse Enghave 15
4100 Ringsted

På adressen bor Kenneth Rajczyk og Janne Vendelbo, og sammen ejer vi Kennel Team Timberline. Den fælles interesse for hunde, har været en stor del af valget af ejendommens beliggenhed.

Team Timberline har ca. 12 hunde, som alle lever som en velfungerende gruppe der anvendes på jagt og prøver. Alle er naturligvis vant til at være inde og trives som familiehunde. Eneste undtagelse er Welsh Corgi Cardiganén Strandengens Lay-By Livie, som ikke jagttrænes, men ivrigt følger Hundeforstands aktiviteter til lydighed og agility.

Hundeforstand afholder holdtræning, enetimer, vejledning omkring det at vælge hvalp, foredrag og kurser, ligesom det er muligt at få sin hund på træningsophold for en kortere periode.

Alt dette gør at der dagligt er hunde af forskellige racer og på forskellige træningsniveauer, der har sin gang på Hundeforstands adresse.
På baggrund af dette, er Hundeforstands beliggenhed yderst hensigtsmæssig, specielt i sikkerhedsøjemed.

Hundeforstand har naturligvis indhegnede områder, men i en stor del af træningen vægtes det tungt, at der ikke anvendes et egentlig ”træningsområde,” men at din hund lærer at samarbejde og bibeholder lysten til dette, uanset hvilket terræn I befinder Jer på.

På hundeforstands nytilplantede område, vil der i stadig større omfang, blive mulighed for at gøre brug af forskelligt terræn, fra græs arealer over små beplantede områder til skov og sø.

Vores ideologier er

  • at få ejer og hund til at forstå hinanden, og dermed skabe et grundlag for samarbejde.
  • at opbygge et partnerskab uden brug af magt, hvor du som ejer helt naturligt fungerer som leder og flokfører.
  • at uanset hvad man vælger at bruge sin hund til, er der nogle helt basale ting der skal virke i hverdagen.
  • at lige gyldigt hvad dine krav er, hjælper og vejleder jeg dig gerne til større glæde for både dig, din familie og din hund.
  • at få det bedste ud af den hund jeg står med i hånden uanset race og formål.
  • at aflæse og sætte mig ind i det enkelte individ, for derefter at tilrettelægge træningen efter hver enkelt hund, hvilket netop er udfordringen i hundetræningen
  • at starter indlæringen allerede fra 8 ugers alderen hvor samarbejde og gensidig respekt er key-words i min træning. Hermed opbygges tilliden hurtigt mellem hund og ejer. Derfor starter der jævnligt hvalpehold op hos Hundeforstand, således at man kommer helt rigtigt fra start med det ny familiemedlem.
  • at undgå at få indarbejdet dårlige vaner er én af mine hovedformål. Det siger sig selv at jo færre konflikt skabende situationer der kan undgås, jo større glæde er det både at være hund og fører.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart